Strigăt de ajutor pentru trei copii abandonaţi de tată

O mamă singură, însărcinată, are nevoie de ajutor pentru a le putea oferi copiilor săi o locuință a lor, fără a mai trăi cu grija zilei de mâine. În momentul de față femeia, împreună cu cei trei copii locuiesc într-o casă dată din mila unui consătean, din comuna Păltiniș, însă în curând cei patru vor trebui să părăsească locuința.

Irina Dima are 33 de ani și a fost timp de 10 ani împreună cu tatăl copiilor, până într-o zi când acesta și-a găsit pe altcineva, iar pe ea a gonit-o din casă cu tot cu copii. Cei mici au șapte, cinci, respectiv trei ani, iar peste o lună urmează să vină pe lume și cel de-al patrulea copil.

Aceeași persoană care le-a oferit ajutor prima dată le-a pus la dispoziție o altă casă dintr-un sat vecin, la Crăniceni, comuna Păltiniș, însă, momentan, aceasta este nelocuibilă.

„Am nevoie de ajutor”

Casa are nevoie de renovări, iar pentru asta este nevoie de bani, dar și de persoane care să poată ajuta fizic la renovare. În acest context Irina Dima a făcut un apel către toți cei care empatizează cu suferința ei și a copiilor săi. Pentru ca mama cu cei trei copilași să se poată muta locuința are nevoie de podele, geamuri, o mașină de spălat, gard, dar este nevoie și de canalizare pentru apă.

Tot ce-mi doresc este să pot să mă mut cu ai mei copii în acea casă pentru a nu mai sta cu grijă mereu unde vom locui. Casa are nevoie de renovare pentru a putea sta acolo. Am nevoie de ajutor. Dacă nu reușesc să renovez casa, nu știu unde o să mă duc„, a spus Irina Dima.
Cel care se ocupă de cazul acestei familii este Nicușor Imbir, cunoscut în zonă pentru inițiativa lui de a-i ajuta pe cei nevoiași.

Deja ai votat!