Agresor sexual trimis în judecată. A violat o femeie și a prădat-o

0

Un individ care a intrat peste o femeie și a violat-o a fost trimis în judecată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Săveni. Grozăvia a avut loc în urmă cu aproape o lună, când suspectul, în vârstă de 32 de ani, a dat buzna în casa unei femei în vârstă de 59 de ani, din Ștefănești, și a agresat-o sexual. Ulterior, victima a reușit să scape și a fugit din locuință pentru a cere ajutor, timp în care tânărul a furat mai multe bunuri din locuință.

„În baza probatoriului administrat în cursul urmăririi penale s-a reținut faptul că în data de 25 februarie a.c., în jurul orelor 18, inculpatul a pătruns fără drept în locuința persoanei vătămate și prin întrebuințarea de violențe a constrâns-o să întrețină raporturi sexuale normale. Înainte de a părăsi locuința persoanei vătămate, inculpatul a sustras două telefoane mobile în valoare de 300 lei și o pereche de cercei din argint în valoare de 200 lei. Prejudiciul total de 500 lei a fost recuperat”, au precizat procurorii.

Dosarul penal a fost instrumentat de către organele de cercetare penală din cadrul Poliției Orașului Ștefănești – Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani, sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Săveni. Rechizitoriul împreună cu dosarul cauzei au fost trimise Judecătoriei Săveni, spre competentă soluționare.

Arestat preventiv după comiterea faptei, suspectul, Florin Cibotariu, urmează să răspundă în fața magistraților, însă, până la pronunțarea unei sentințe definitive, el va beneficia de prezumția de nevinovăție.

 

Deja ai votat!
se încarcă...