Bărbat depistat și internat la Psihiatrie cu ajutorul localizării 112

Un apel la 112, prin care un bărbat amenința că se sinucide, i-a alertat ieri după-amiază pe jandarmi, care au pornit în căutarea acestuia.

Deoarece apelantul a părăsit zona în care declarase că se află și nu era de găsit, jandarmii au utilizat aplicația de localizare a Sistemului Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 și l-au identificat după aproximativ 30 de minute, pe Bulevardul George Enescu din municipiul Botoșani, în apropierea Bisericii Sfânta Treime, unde acesta tulbura liniștea publică.

Echipajul de jandarmi a solicitat sprijinul unei ambulanțe, bărbatul aflat sub influența băuturilor alcoolice fiind internat, ulterior, la Secția de Psihiatrie a Spitalului Mavromati în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate. De asemenea acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 200 de lei pentru faptele săvârșite.

De altfel, bărbatul este o cunoștință mai veche a jandarmilor. Cu câțiva ani în urmă, după ce s-a deplasat cu un taxi la pădurea Rediu și a anunțat la 112 că intenționează să se sinucidă, a fost găsit de un echipaj mixt polițist-jandarm și, de asemenea, a fost internat în spital.

Deja ai votat!