Botoșănean amendat de două ori, după un protest ciudat pe treptele Tribunalului

0

Reacție neobișnuită din partea unui botoșănean care s-a declarat nemulțumit de soluția instanței de judecată. În vârstă de 50 de ani, bărbatul a fost implicat într-un proces în urma căruia s-a ales cu o amendă penală. Miercuri dimineață, pe 31 martie a.c., el a fost citat în fața instanței de judecată, însă a ajuns la Tribunal în cursul după-amiezii. Nemulțumit de hotărârea judecătorilor, botoșăneanul a căutat mai întâi un avocat, după care, văzând că nu are sorți de izbândă, s-a culcat efectiv în dreptul ușii de acces în sediul Tribunalului, blocând circulația persoanelor.

Jandarmii care asigurau paza instanței au intervenit imediat și l-au ridicat, după care au solicitat sprijin de la Detașamentul de intervenție. Când echipajul a ajuns în zonă, bărbatul a continuat să profereze tot felul de expresii indecente, motiv pentru care a fost sancționat cu o amendă contravențională de 700 de lei.

După ce forțele de ordine s-au retras, bărbatul a revenit și s-a culcat pe caldarâm, în fața Tribunalului. Ulterior, el a sunat la 112, la fața locului fiind dirijat un echipaj de poliție, care urma să-l sancționeze pentru apelarea nejustificată a serviciului de urgență.

 

Deja ai votat!
se încarcă...