Copii răniţi după o neacordare de prioritate (video)

0

Un accident grav a avut loc, miercuri seară, în apropiere de Inspectoratul pentru Stuaţii de Urgenţă.

Un SUV Hyundai Tucson, condus de o femeie, care circula pe strada Împărat Traian, dinspre centru spre gară, a lovit violent, în partea din dreapta faţă, un Audi al cărui şofer a încercat să vireze stânga, pentru a intra în parcarea unui centru comercial din zonă. Acesta nu a acordat prioritate de trecere SUV-ului, care l-a lovit, după care a ajuns pe scuarul cu iarbă.

Doi copii, aflaţi în SUV, au fost răniţi. La faţa locului a ajuns un echipaj de descarcerare al ISU, dar şi un medic din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă aflat în timpul liber, care le-a acordat copiilor îngrijiri.

Ulterior, două ambulanţe au ajuns la faţa locului şi au preluat răniţii pentru a-i transporta la spital.

La locul accidentului a ajuns şi un echipaj de poliţie, iar oamenii legii au demarat o anchetă pentru a stabili cum s-a produs incidentul. „Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză se efectuează cercetari pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpa”, a declarat Delia Nenişcu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

 

Deja ai votat!
se încarcă...