Alertă! Un copil de 12 ani nu a mai ajuns acasă. Polițiștii cer sprijinul populației

0

Vineri, 2 aprilie a,c. în jurul orei 15.30, polițiștii botoșăneni au fost sesizați de către o femeie de 41 de ani din comuna Concești, cu privire la faptul că fiul său, BENCIU IONUȚ GABRIEL (foto), de 12 ani, a părăsit locuința, în cursul dimineții, în jurul orei 08:30, iar până în prezent nu a revenit. În urma alertei, polițiștii au declanșat procedurile de căutare, iar reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) au solicitat și sprijinul populației în încercarea de a-l găsi cât mai repede pe băiat.

Potriit reprezentanților IPJ, băiatul are o înălțime de circa 1,50 metri, o greutate de aproximativ 57 kg, este blond cu ochii albaștri și are o constituție robustă.

În momentul plecării, băiatul era îmbrăcat cu un tricou negru, pantaloni de culoare crem, papuci de casă din cauciuc de culoare neagră.

„Cetățenii care dețin informații cu privire la această persoană, sunt rugați să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție”, a precizat delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

 

Deja ai votat!
se încarcă...