Băiatul din Concești, dat dispărut de către mama sa, a fost găsit de polițiști

0

Băiatul de 12 ani din comuna Concești, dat dispărut vineri după-amiază, după ce nu a mai revenit acasă, a fost găsit de polițiști, după câteva ore de căutări. „Minorul a fost identificat pe raza localității de domiciliu, într-un imobil nelocuit, la aproximativ 4 kilometri de locuința sa. Acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni în perioada în care a lipsit de la domiciliu și urmează să fie internat într-un centru de plasament până la stabilirea situației familiale”, a precizat Delia Nenișcu purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.

Alerta a fost dată vineri, în jurul orei 15,30, când polițiștii botoșăneni au fost sesizați de către o femeie de 41 de ani din comuna Concești, cu privire la faptul că fiul său, BENCIU IONUȚ GABRIEL, de 12 ani, a părăsit locuința, în cursul dimineții, în jurul orei 08,30, iar până în prezent nu a revenit.

Peste 50 de polițiști, jandarmi și polițiști de frontieră, precum și 20 de voluntari, împreună cu câinele de urmă din cadrul Serviciului Criminalistic, au fost angrenați în activitățile de căutare a acestuia.

 

Deja ai votat!
se încarcă...