Edilii s-au întâlnit cu reprezentanţii taximetriştilor

0

Primarul Cosmin Andrei şi viceprimarul Bogdan Buhăianu s-au întâlnit ieri cu reprezentanţii taximetriştilor botoşăneni.

Problemele ridicate au vizat concurența neloială, locurile insuficiente de parcare în stațiile de taxi sau inexistența unor delimitări vizibile ale stațiilor.

Reprezentanții operatorilor de taxi au cerut o suplimentare a numărului de locuri în unele stații de unde se preiau cele mai multe comenzi, dar și o patrulare mai intensă a polițiștilor locali în cele mai tranzitate stații (Grivița, Casa Cărții, Stadion, Biserica „Sfântul Gheorghe”). Totodată, aceştia și-ar dori să fie consultați și în chestiuni care privesc Comisia de sistematizare a circulației.

Primarul Cosmin Andrei i-a invitat pe reprezentanţii taximetriştilor la o nouă ședință.

Aici vorbim de un serviciu public, delegat operatorilor taxi. Prin urmare, aștept solicitări în mod organizat, pe care le voi analiza împreună cu dumnealor și voi merge și în teren. Sunt obligat să respect și drepturile cetățenilor, ale riveranilor, în așa fel încât cerințele lor să nu deranjeze și locuitorii orașului”, a declarat primarul Cosmin Andrei.

Edilul va solicita Direcției Servicii Publice, Sport și Agrement (DSPSA) să fie realizate marcaje pe asfalt, în stațiile de taxi.

 

Deja ai votat!
se încarcă...