Mobilizare masivă pentru tânărul prins sub tractor (video exclusiv)

0

Tânărul rănit grav după ce a fost prins sub propriul tractor a fost salvat după mobilizarea unei adevărate armate de oameni.

Nu mai puțin de cinci echipaje de pompieri și ambulanță, din două județe, plus elicopterul SMURD, au ajuns la fața locului pentru a-l salva pe tânărul de 31 de ani, prins sub tractor.

Accidentul s-a produs pe raza satului Borosoaia, comuna Plugari, județul Iași. La fata locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Flămânzi, dar și cei din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu o autospeciala cu apa și spuma, una de descarcerare, dar și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanta de la Flămânzi. La locul accidentului a ajuns și echipajul de terapie intensiva mobila SMURD, care se întorcea din misiune de la Iași. Medicul botoșănean a stabilizat pacientul și i-a acordat îngrijiri până la sosirea elicopterului SMURD, care a aterizat pe un teren dintre două case din sat și a preluat victima de la echipajul medical din Botoșani.

Primii care au ajuns la fata locului au fost pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi. Aceștia au scos victima de sub utilaj.

Bărbatul este în viata și a fost internat direct oe secția de terapie intensivă a Spitalului Sfântul Spiridon din Iași.

Deja ai votat!
se încarcă...