Vis împlinit pentru bărbatul care a locuit ani întregi într-o baracă

0

Un bărbat, în vârstă de 60 de ani din Vatra, comuna Hudești, judeţul Botoşani, are din nou motive de bucurie. În urmă cu câte zile acesta a fost operat la ochiul drept. Astfel, cel mai mare vis al său, acela de a vedea, a devenit realitate.

Ion Frunzuc a dus o viaţă plină de lipsuri, fără mari posibilități, iar la vârsta de patru ani și-a pierdut vederea la ochiul stâng. Treptat a început să-și piardă vederea și de la ochiul drept, motiv pentru care nu a mai putut munci. Astfel, acesta a locuit timp de opt ani într-o baracă fără curent electric, în frig, din mila consătenilor.

Nu vă puteți imagina bucuria și fericirea lui nea’ Ion”

Cel care a aflat de povestea sa a fost Nicușor Imbir. Impresionat, acesta a reuşit să mobilizeze întreaga comunitate şi astfel au reușit, în mai puțin de o săptămână, să-i construiască o casă. Aflând și despre problemele cu vederea, acesta a făcut tot posibilul ca operația să fie realizabilă cât mai curând. Astfel, Ion Frunzuc și-a recăpătat vederea la ochiul drept.

Nu vă puteți imagina bucuria și fericirea lui nea’ Ion când doctorul a dat bandajul jos de la ochi și a văzut lucrurile așa cum le vedem și noi. Nu vă imaginați bucuria când vedea mașinile colorate venind acasă. A fost emoționant când a descoperit cât de frumos este să ai o casă normală, cu așternuturi colorate și toate câte sunt în interior”, a precizat Nicușor Imbir.

Deja ai votat!
se încarcă...