Botoșănean căutat cu poliția. Familia a cerut ajutorul autorităților

0
1

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unui bărbat de 51 de ani, din municipiul Botoșani, care a plecat de la domiciliu în cursul zilei de vineri, 16 aprilie a.c., și nu s-a mai întors. Cercetările au fost declanșate la sesizarea rudelor, iar reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) au solicitat și ajutorul populației.

Potrivit informațiilor oficiale, Liviu Ilincariu (foto) ar fi părăsit domiciliul vineri după amiază, în jurul orei 16, menționând că va lipsi pentru puțin timp, însă până la ora 21 nu a revenit și nici nu a contactat familia.

Bărbatul are o înălțime de aproximativ 1,80 metri, o greutate de circa 80-90 kg, are o constituție atletică, este șaten cu părul scurt și are ochii căprui.

În momentul în care a plecat de la domiciliu, acesta era îmbrăcat cu o geacă din fâș de culoare albastră, pantaloni tip blue-jeans de culoare bleumarin, iar în picioare avea încălțăminte tip sport de culoare neagră.

„Cetățenii care dețin informații cu privire la această persoană sunt rugați să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

 

Deja ai votat!