marți, martie 19, 2024
AcasăLocal BTPremiera piesei de teatru "Watch Dogs" va avea loc la Suceava (video)

Premiera piesei de teatru „Watch Dogs” va avea loc la Suceava (video)

La o lună de la ultimul spectacol realizat, Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoșani anunță premiera piesei „Watch Dogs”- „Câini de pază”. Noutatea este reprezentată de faptul că piesa va avea premiera în fața spectatorilor suceveni. Astfel, „Watch Dogs”-„Câini de pază”, va putea fi vizionată vineri, 23 aprilie, de la ora 19:00, pe scena Casei de Cultură din Suceava.

Este după foarte mulți ani, nici nu-mi mai aduc aminte dacă s-a mai întâmplat așa ceva, ca o premieră, în condițiile medicale care existau în urmă cu o săptămână, să aibă loc într-o altă localitate”, a precizat Traian Apetrei, directorul Teatrului Mihai Eminescu, Botoșani.

Acest spectacol este realizat în întregime cu forțe ale teatrului. Astfel, autorul suportului dramatic este prof.dr Lucian Băleanu, regia artistică aparține lui Alexandru Vasilache, iar scenografia aparține lui Mihai Pastramagiu. Din distribuție fac parte actorii Gina Pătrașcu-Zamfirache, Gheorghe Frunză, Sorin Ciofu, dar și Răzvan Amitroaei.

Premiera piesei de teatru se va desfășura sub restricțiile aferente, respectiv sala va fi ocupată în proporție de 30% din capacitate, dar și purtarea măștii și distanțarea vor fi respectate.

Prețul unui bilet este de 30 de lei și poate fi achiziționat online de pe site-ul https://eventbook.ro/…/teatrul-mihai-eminescu-botosani….

Directorul teatrului a mai precizat că piesa „respectă toate condițiile de durată a spectacolului de relații între personaje, dar mai ales, aducem în atenție problemele lumii contemporane, până și ambientul în care se desfășoară spectacolul, o zonă a unui aeroport, ține de zonele foarte frecventate acum, de relațiile foarte tensionate în unele momente, de peisajul uman, de ceea ce aduce bucurie dar și tristețe în viața omului”.

Piesa va fi prezentată și publicului botoșănean

Piesa de teatru Watch Dogs-Câini de pază, va putea fi vizionată și de către botoșăneni. Aceasta se va desfășura la Sala de la Casa Tineretului Botoșani, sâmbătă 24 și duminică 25 aprilie, de la ora 19:00.
Biletele se găsesc la Casa Tineretului din B-dul Mihai Eminescu nr. 48, tel. 0231 510 970
Programul este între 10.00 – 18.00, de marți până vineri, iar sâmbătă și duminică între 15.00 – 18.00. Dar, biletele pot fi achiziționate și online.
Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
3.8 ° C
4.3 °
3.6 °
48 %
6.9kmh
42 %
mar
5 °
mie
6 °
joi
7 °
vin
8 °
sâm
13 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Se lucrează în grup, că o parte din angajați trebuie să supravegheze trecătorii.

EDITORIAL

Pe vremea când Petre Daea a transformat Ministerul Agriculturii într-o veritabilă scenă pentru interminabilele lui spectacole de stand up comedy, marea întrebare a unora...

EPIGRAMA ZILEI

Cât de tont poate să fie Nu am nicio îndoială, Că pe lâng-a lui soție Și-aparențele-l înșeală…   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...