Teatrul „Vasilache” revedere cu spectatorii (video)

Teatrul pentru Copii și Tineret „Vasilache” și-a revăzut publicul după o perioadă în care sălile de teatru au fost închise. Astăzi, cei mici, dar și cei mari, s-au bucurat de aventurile cocoșului care reușeşte să adune avere pentru stăpânul lui. Este vorba despre „Punguța cu doi bani”, a lui Ion Creangă.

Spectacolul s-a desfășurat respectându-se condițiile impuse de autorități din cauza Covid-19. Așadar, celor prezenți li s-a măsurat temperatura înainte de intrarea în sală, au purtat măști pe toata durata spectacolului și au respectat distanțarea socială.

De asemenea, în sala de spectacol au fost prezente 24 de persoane, respectându-se astfel și proporția de 30% din capacitatea sălii.

Regia artistică a piesei este realizată de Valentin Dobrescu, scenografia îi aparţine lui Mihai Pastramagiu, iar muzica este compusă de Alin Macovei Moraru. Din distribuție fac parte actorii Anamaria Chelaru, Alin Gheorghiu, Renata Voloşcu, Adelina Cojocariu, Marius Rusu și Florin Iftode.

Cei care doresc să vadă „Punguța cu doi bani”, pot veni mâine, 25 aprilie, de la ora 11:00 la Teatrul pentru Copii și Tineret „Vasilache”.

Preţul unui bilet este de 12 lei. Acestea sunt puse în vânzare în ziua și la locul desfăşurării spectacolului. Intrarea la spectacol se face cu o oră înaintea începerii acestuia. Numărul maxim de locuri în sala Teatrului „Vasilache” este de 51. Nu se fac rezervări la spectacolele organizate la sediu, locurile se alocă în ordinea sosirii spectatorilor, respectiv a intrării acestora în sală.

Deja ai votat!