Femeie accidentată de ziua ei pe trecerea de pietoni

O femeie a fost grav rănită după ce a fost lovită în plin de o maşină pe trecere de pietoni. Accidentul a avut loc miercuri după-amiază la intrarea în Cătămărăști Deal, dinspre municipiul Dorohoi. Tânăra, care împlineşte chiar astăzi 26 de ani, a fost lovită de un autoturism marca Toyota, condus de un bărbat de 35 de ani, în timp ce încerca să traverseze regulamentar strada, pe trecerea de pietoni.

Victima a fost preluată de o ambulanță cu medic și transportată la Spitalul Județean de Urgență „Mavromati”. „Pacienta era policontuzionată prin accident rutier. Prezenta un traumatism cranian acut închis şi un traumatism de pumn stâng. A fost stabilizată şi transportată la spital pentru mai multe investigaţii”, a precizat medicul Andreea Stărică, din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani.

Polițiștii de circulație au ajuns la fața locului pentru a stabili condițiile în care s-a produs  accidentul. „Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. A fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a precizat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani.

Deja ai votat!