Doina Federovici se vaccineaza după ce Cosmin Andrei a declarat că s-a săturat de mască (video)

Doina Federovici, preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, s-a vaccinat astăzi împotriva Covid19, la aproape cinci luni după debutul campaniei de imunizare la nivel naţional. Oficialul s-a imunizat cu ser produs de Pfizer.

Decizia Doinei Federovici vine în contextul în care, recent, în cadrul unei conferinţe de presă, colegul de partid al şefei de la CJ, primarul social democrat al municipiului Botoşani, Cosmin Andrei a declarat că s-a săturat de mască şi nu înţelege de ce ar trebui cetăţenii care s-au vaccinat să o poarte în continuare. Asta în contextul în care el nu s-a vaccinat şi a precizat că va face acest lucru când Guvernul va spune că cei care s-au vaccinat nu mai trebuie să poarte mască.

Prezentă şi ea la controversata conferinţa de presă, care, culmea, avea ca temă chiar promovarea vaccinării, pentru a salva cumva situaţia ingrată creată de colegul său de partid, Doina Federovici a precizat că ea se va imuniza în cadrul maratonului ce are loc în acest weekend în faţa Muzeului Judeţean de Istorie, de pe Pietonalul Unirii. Întrebată de ce nu s-a vaccinat până acum, în contextul în care se implică în campanii care promovează vaccinarea, Doina Federovici a precizat ca a așteptat vaccinarea celor vulnerabili.

La acelaşi eveniment a fost prezent şi prefectul Dan Nechifor, la rândul său nevaccinat. Acesta a precizat că nu s-a imunizat deoarece suferă de o serie de alergii și probleme de sănătate şi că va face acest pas atunci când medicii îi vor permite.

Astăzi, întrebată dacă îi va urma exemplul şi colegul său de partid, aceasta a declarat că este convinsă de acest lucru. „Domnul primar a spus că se va vaccina. Nu a spus nici o secundă că nu îmbrăţişează acest demers. Cu siguranţă va anunţa în perioada următoare momentul în care se va imuniza”, a declarat Doina Federovici.

Deja ai votat!