Octogenar găsit în pădure, după două zile de căutări

Un bătrân din comuna Vârfu Câmpului, dat dispărut în cursul zilei de miercuri, 2 iunie a.c., a fost găsit de polițiști. „Bărbatul a fost identificat astăzi, în jurul orei 13, în pădurea „Goreac”, într-o zonă cu vegetație înaltă, din extravilanul satului Ionășeni, la o distanța de aproximativ 4 kilometri de domiciliu. Bărbatului i-au fost acordate îngrijiri de specialitate de către echipajul medical solicitat la fața locului, ulterior fiind predat familiei. Acesta nu prezenta urme de violență și din verificări nu au rezultat indicii că ar fi fost victima vreunei infracțiuni”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

Activitățile de căutare au fost desfășurate pe o suprafață de aproximativ 40 de hectare, fiind efectuate în sistem cordon, din 5 în 5 metri, de către polițiști din cadrul IPJ Botoșani, polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Dorohoi și voluntari.

În vârstă de 83 de ani, Toader Andronic a părăsit domiciliul miercuri, pe 2 iunie a.c., în jurul orei 13,30, iar de atunci nu a mai fost văzut de nimeni. Alertate că acesta nu a revenit acasă, rudele au anunțat poliția, iar căutările au început imediat, fiind solicitat inclusiv sprijinul populației.

 

Deja ai votat!