Cursuri de specializare organizate la Botoșani

Botoșănenii vor putea participa la o serie de cursuri de specializare sau calificare, organizate de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Botoșani.

Astfel, persoanele interesate vor putea participa la cursuri din mai multe domenii de activitate. Mai exact, se vor organiza cursuri de competențe digitale, care vor dura 60 de ore, cursuri de inspector în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, 80 de ore, de vitrinier decorator, tot 80 de ore și un curs de agent de securitate care va dura 360 de ore.

De asemenea, vor fi organizate cursuri de evaluator de risc la Securitatea Fizică, care va dura 120 de ore, responsabil protecția datelor cu caracter personal, care va dura 180 de ore, arhivar/arhivist, 120 de ore, expert achiziții publice, tot 120 de ore și un curs de competențe antreprenoriale, care va dura 60 de ore.

„Pentru condiții de înscriere şi preţuri vă rugăm contactaţi-ne la: secretariat@cciabt.ro, tel: 0331 711 039 / 0749530478 Marian Rotariu sau direct la sediul Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Botoşani, str. Dragoş Vodă nr.13, Botoșani”, au transmis reprezentanții Instituției.

Deja ai votat!