vineri, martie 29, 2024
AcasăLocal BTLiviu Toma - "Vom vedea cu ce soluţii va veni noul director...

Liviu Toma – „Vom vedea cu ce soluţii va veni noul director al Nova Apaserv”

Viceprimarul Liviu Toma, reprezentant al Consiliului Municipal în Adunarea Generală a Acţionarilor de la Nova Apaserv, consideră că schimbările decise în conducerea societăţii „la patru sau la două luni” nu sunt benefice. „Vom vedea în perioada următoare cu ce soluţii va veni noul director pentru rezolvarea tuturor problemelor cu care se confruntă unitatea. Doresc să îl asigur pe noul director al Nova Apaserv de toată deschiderea şi colaborarea cu Primăria Municipiului Botoşani şi Consiliul Local Botoşani, în calitate de acţionar al societăţii„, a declarat Liviu Toma.

Potrivit edilului, misiunea noului director, Liviu Ştefan, va fi aceea de a lua toate măsurile în ceea ce priveşte asigurarea corespunzătoare a serviciilor de apă şi canalizare, inclusiv rezolvarea problemelor care apar în municipiu, din cauză că se intervine cu foarte mare întârziere la refacerea zonelor unde se intervine pentru remedierea unor avarii.

Vor trebui identificate toate soluţiile şi modalităţile prin care să fie aplicat regulamentul elaborat şi aprobat de Consiliul Local, în aşa fel încât să nu mai fie probleme în zonele unde se intervine la avarii.   

Sunt convins că printr-o comunicare eficientă, vor fi găsite soluţiile cele mai bune pentru desfăşurarea activităţii specifice, în condiţii de normalitate şi legalitate”, a concluzionat Liviu Toma.

Director general interimar numit pentru două luni

Consiliul de Administrație de la Nova Apaserv a decis, astăzi, noul director general provizoriu. Astfel, pentru următoarele două luni, conducerea operatorului de apă va fi asigurată de Liviu Ștefan, actualul șef al filialei Botoșani de la Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare. Numirea sa în această funcție a venit după ce actuala conducere a Consiliului Județean (CJ) nu a agreat prelungirea mandatului provizoriu acordat în februarie lui Gabriel Cîrlan și prin urmare, deși aveau posibilitatea legală să prelungească cu încă două luni mandatul acestuia, cei din PSD și ALDE nu au mai luat în calcul această variantă ci au mers pe ideea că, odată ce mandatul îi expiră pe 9 iunie, trebuie numită o altă persoană.

Și atunci au venit cu nominalizarea lui Liviu Ștefan, cel care în trecut a mai lucrat la Nova Apaserv, coordonând implementarea programelor europene de la nivelul societății.

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
20.6 ° C
20.6 °
19.3 °
25 %
2.1kmh
6 %
vin
21 °
sâm
25 °
Dum
25 °
lun
27 °
mar
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Nici hoții nu-s dezamăgiți și rămâi și tu cu mașina întreagă.

EDITORIAL

În avalanșa de știri, săptămâna trecută una a trecut aproape neobservată. Este vorba de anunțul făcut de Doina Federovici, președinta consiliului județean, că nu...

EPIGRAMA ZILEI

Drag mi-a fost calul bălan Și pe badea în Merțan Drag mi-e badea și în car Dacă e ... milionar!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...