Sute de mii de euro pentru un nou sediu al UAMS Mihăileni

Unitatea de Asistență Medico-Socială (UAMS) Mihăileni, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Botoșani, a scos la licitație un proiect de construire a unui nou sediu. Este vorba de un proiect a cărei valoare totală, inclusiv TVA și cheltuielile neprevăzute, depășește două milioane de lei (n.r. – aproximativ 400.000 de euro), bani asigurați din bugetul local.

„Suntem datori să asigurăm cele mai bune condiții pentru seniorii aflați în grija personalului unităților de asistență medico-socială aflate în subordinea CJ”, a spus Doina Federovici președintele CJ Botoșani.

La rândul său, vicepreședintele CJ Dorin Birta susține că UAMS Mihăileni are nevoie de un sediu nou, mai ales că este una etalon în privința serviciilor pe care le oferă. „Obiectivul nostru, al Consiliului Județean, este să demarăm și să ducem la bun sfârșit cât mai multe investiții, fie ele în domeniul social, cultural sau cel al infrastructurii. Doar așa vom putea recupera decalajele față de celelalte județe ale țării”, a adăugat Dorin Birta.

La licitația demarată de către UAMS Mihăileni s-au înscris două asocieri de firme, iar procedura de achiziție este pe final.

 

Deja ai votat!