Premierul Florin Cîțu a ajuns la Botoșani (video)

Premierul Florin Cîțu a ajuns astăzi la Botoșani, unde va avea o întâlnire cu primarii liberali, la care participă și prefectul județului, Dan Nechifor. Discuțiile au loc în sala Mihai Eminescu a hotelului Rapsodia. Premierul a susținut că este vorba despre o întâlnire pe teme administrative privind implementarea PNRR precum și realizarea mai multor investiții, însă discuțiile au loc cu ușile închise întrucât presa nu a avut acces.

De la întâlnire lipsește, însă, liderul organizației județene PNL Botoșani, deputatul Costel Șoptică. În schimb, la întâlnirea de la Botoșani participă Gheorghe Flutur, președintele CJ Suceava, proaspăt reinvestit în funcția de președinte al organizației județene PNL Suceava. La discuții a ajuns și senatorul Cristian Achiței, ales în funcția de președinte al organizației municipale PNL Botoșani.

Vizita premierului are loc în contextul alegerilor organizate în cadrul PNL, Florin Cîțu candidând la funcția de președinte al partidului. Totodată, sâmbătă, pe 3 iulie a.c., are loc și conferința județeană a organizației PNL Botoșani, în cadrul căreia se va stabili conducerea filialei pentru următorii 4 ani.

„Am avut o întâlnire cu primarii despre sursele de finanţare de anul acesta din buget, PNRR şi din fonduri europene. Vrem să le explicăm oamenilor la ce să se aştepte de la aceste surse de finanţare şi ce sume, despre asta este vorba. E o întâlnire pe care am programat-o cam din scurt”, a declarat premierul.

 

Deja ai votat!