Mare de lacrimi la căpătâiul tânărului decedat în accident de motocicletă (video)

Liviu-Alex Ababei, tânărul în vârstă de doar 27 de ani, care şi-a pierdut viaţa miercuri, 30 iunie, în urma unui cumplit accident rutier, a fost condus astăzi pe ultimul drum, în sunetul a zeci de motoare ambalate de motociclişti.

Slujba de înmormântare a fost oficiată la Orăşeni Deal, iar la căpătâiul acestuia s-au adunat peste 200 de oameni, membri ai familiei, prieteni, cunoştinţe, dar şi 22 de motociclişti. Printre cei prezenţi s-a numărat şi iubita tânărului, care era în Italia la momentul tragediei, la fel ca şi părinţii acestuia. De altfel, aproape întreaga comunitate din zonă a participat la fumeralii, semn că tănărul era iubit şi apreciat de cei din jurul său.

Acesta era implicat şi în mai multe fapte caritabile, în ultima vreme, fiind un apropiat al Asociaţiei Grup Civic. Tânărul avea o sensibilitate aparte pentru copiii aflați în suferință și încerca să îi ajute în permanență.

Cei care au mers pentru a-şi lua rămas bun de la Alex au dus şi zeci de coroane, dar şi o cruce din flori. Trupul neînsufleţit al acestuia a fost depus într-un sicriu alb.

Din cauza numărului mare de oameni, maşini şi motociclete în zonă au ajuns şi mai multe echipaje de poliţie, pentru a fluidiza traficul blocat. Coloana de maşini se întindea pe câteva sute de metri, ajungând până la drumul judeţean.

Altar de lumânări la locul accidentului  

Părinţii tânărului au primit vestea cumplită în străinătate, ambii fiind stabiliți în Italia, unde erau la muncă. După tragedie, mai multe grupuri de motocicliști, dar și prieteni sau membri ai Grup Civic au făcut un adevărat altar de lumânări la locul cumplitului accident.

Zeci de lumânări și candele ard pe o masă din fier forjat, pusă pe marginea drumului, pentru sufletul lui Alex.

Tânărul s-a izbit în maşina unui unchi

Tragedia în urma căreia Alex şi-a pierdut viaţa a avut loc pe drumul judeţean dinspre Vorona înspre Botoșani. Acesta se deplasa cu motocicleta, însă, la un moment dat, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în plin într-un Opel Astra, care se deplasa pe acelaşi sens. Motociclistul a intrat în depăşirea maşinii, dar a lovit-o în partea din stânga spate. Impactul a fost atât de puternic, încât autoturismul a fost rotit la 180 de grade şi a ajuns pe celălalt sens de mers.

Şoferul, în vârstă de 42 de ani, este văr drept cu tatăl tânărului aflat pe motocicletă. Motocicleta a fost proiectată la câteva zeci de metri, iar bărbatul, deşi avea cască, a rămas întins inconştient pe carosabil.

Deja ai votat!