Spectacol pe scena Teatrului „Mihai Eminescu”

Actorii Teatrului „Eminescu” vor pune în scenă în acest weekend un spectacol de excepție. Astfel, sâmbătă, 17 iulie, iubitorii de artă vor putea viziona, la Casa Tineretului, piesa „Îmbătaţi de dragoste”, după  Pierre de Marivaux. Regia artistică şi muzica îi aparţin lui Alexandru  Vasilachi, scenografia lui Mihai Pastramagiu, coregrafia Victoriei Bucun, în timp ce asistent de regie este Sorin Ciofu.

Din distribuţie fac parte actorii Cezar Amitroaei, Petruţ Butuman, Silvia Răileanu, Sorin Ciofu, Lidia  Uja şi Răzvan  Amitroaei.

„Un joc al dragostei, doar aparent inofensiv, pune o problemă cât se poate de serioasă și veche de când e lumea: într -o căsnicie, e mai importantă zestrea sau omul? Să fie adevărat că haina-l face pe om? Se poate interzice dragostea pe motiv de apartenență la paliere sociale diferite? Este loc, în sufletul atât de zbuciumat al omului, și pentru dragoste și pentru rațiune, sau dragostea-i oarbă și rațiunea rece precum gheața? Încap – și dragostea și rațiunea – în același suflet? Îmbătați-vă de dragoste! Dar nu uitați și de următoarea etapă, cea a prieteniei și a prețuirii sincere!”, transmit reprezentanţii teatrului.

Un bilet costă 30 de lei, iar pentru elevi, studenți și pensionari, 15 lei. Acestea se găsesc la Casa Tineretului din B-dul Mihai Eminescu nr. 48, tel 0231 510 970 sau   0735 779 821, program: 10.00 – 18.00, de marți până vineri; sâmbătă și duminică 16.00 – 19.00. De asemenea, acestea pot fi cumpărate şi online –https://eventbook.ro/program/teatrul-mihai-eminescu-botosani

Deja ai votat!