AJOFM are director cu acte în regulă

Anca Apăvăloaie a devenit director executiv al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de muncă (AJOFM) Botoșani, cu drepturi depline, fiind și unicul candidat pentru șefia instituției. Astfel, luni, 12 iulie, aceasta a susținut proba scrisă, obținând un punctaj de 79,1 puncte. Tot în aceeași zi a avut loc și interviul la care a obținut 92,4 puncte. Anca Apăvăloaie a fost declarată admisă cu un punctaj final de 171,5 puncte.

„Ca urmare a postării anunțului pe site-ul ANFP și a ANOFM, având în vedere faptul că îndeplinesc condițiile specifice necesare participării la concursul pentru ocuparea funcției publice de conducere vacantă de director executiv al AJOFM Botosani , având în vedere experiența în muncă și în acest domeniu de activitate, am considerat oportună înscrierea mea la acest concurs”, declara recent Anca Apăvăloaie.

Agenția Națională a Funcționarilor Publici (ANFP) a scos la concurs postul de director executiv al AJOFM după ce fostul director, Teodor Dimitriu, a demisionat, din cauza unor probleme de sănătate.

Deja ai votat!