Doi botoşăneni morţi într-un accident cumplit în Italia (video)

Doi soţi, din judeţul Botoşani, au murit într-un accident cumplit în Sicilia, în zona Ragusa. Accidentul fatal a avut loc marți, 20 iulie, în jurul orei 23.00, pe drumul provincial 3, între Vittoria și Chiaramonte Gulfi, lângă intersecția spre Pedalino și Mazzarrone.

Potrivit unei reconstituiri inițiale a faptelor, victimele sunt doi botoşăneni, soţ şi soţie, originari din Băluşeni. Bărbatul, A.P., avea 53 de ani, femeia, A.L., avea 43. Bărbatul era rezident în Lentini, ambii lucrau ca muncitori fermieri în zona Vittorio și locuiau în zonă.

Accidentul a avut loc între o mașină și un scuter la bordul căruia călătoreau cei doi români, identificați pe baza documentelor vehiculului de către carabinierii companiei Vittoria, care au intervenit la locul accidentului, împreună cu salvatorii.

Dinamica nu este încă complet clară. Din motive care se cercetează, mașina și scuterul s-au ciocnit. Vehiculele implicate sunt un BMW seria 3, condus de un bărbat de treizeci de ani din Acate și un scuter Liberty pe care călătoreau cele două victime.

Salvatorii au intervenit la fața locului după ce au fost anunțați de niște șoferi care treceau pe locul accidentului.

Cei doi bărbați la bordul scuterului au murit instantaneu, doar câteva vânătăi pentru șoferul mașinii care s-a izbit de un perete de beton pentru a evita impactul. Mașina s-a răsturnat.

La fața locului au intervenit pompierii, carabinierii nucleului radio-mobil al companiei Vittoria, Poliția comisarului pentru trafic Vittoria și două 118 ambulanțe. O ambulanță l-a transportat pe șoferul mașinii, într-o stare de șoc, la spital pentru investigații, potrivit fanpage.it.

Alte rude locuiesc și în Ragusa și în zona Vittoria. Cadavrele au fost transportate la morga cimitirului Vittoria.

Deja ai votat!