Botoşăneanca nominalizată la Premiile UNITER a obținut cele mai multe voturi din partea publicului

Actrița Teatrului „Mihai Eminescu” din Botoșani, Alexandra Vicol, care a fost nominalizată la Premiile UNITER, a obținut cele mai multe voturi din partea publicului la categoria cea mai bună actriță în rol principal a anului 2020, respectiv 835.

Aceasta nu a obținut premiul la Gala Premiilor UNITER care s-a desfășurat pe 19 iulie la Teatrul Național „I.L. Caragiale” din București, însă, această nominalizare reprezintă o premieră pentru Teatrul „Eminescu”, Alexandra Vicol fiind singura actriță din istoria teatrului care obține o astfel de nominalizare.

„A fost emoționant și neașteptat de frumos. M-am bucurat foarte mult să fiu acolo cu toată lumea bună a teatrului. Eu m-am bucurat de experiență. Premiul dacă era să fie ar fi fost un bonus la tot ce s-a întâmplat în ultima perioadă, dat fiind faptul că am fost nominalizată și că am putut să particip la această gală. Pentru mine este mai mult decât onorant. Seara a decurs foarte frumos: intrarea pe covorul roșu, interviul, pozele de la panou, iar apoi Gala propriu-zisă. E prima nominalizare dată de juriu din istoria Teatrului <Mihai Eminescu>”, declara recent Alexandra Vicol.

Actrița botoșăneancă a fost nominalizată pentru rolul Fundă din spectacolul „Portugalia” de Zoltán Egressy, regizat de Vladimir Anton.

Deja ai votat!