spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăLocal BTAccident cumplit în apropiere de Trușești. Un mort și trei răniți grav...

Accident cumplit în apropiere de Trușești. Un mort și trei răniți grav (video)

Un accident deosebit de grav a avut loc, vineri la amiază, la intersecția drumului ce duce spre Trușești, cu cel ce duce spre Ionășeni.

O autoutilitară condusă de un bărbat de 35 de ani, din Bacău, a lovit frontal un autoturism Volvo, condus de un bărbat de 38 de ani, care venea de pe contrasens. Accidentul a avut loc într-o curbă ușoară la dreapta. Autoutilitara se îndrepta spre Botoșani, iar în momentul în care a pătruns cu prea mare viteză în curbă, a lovit frontal în partea stângă un Volvo cu o familie de basarabeni, care se îndreptau spre casă.

Impactul a fost unul deosebit de violent. Șoferul băcăuan a fost găsit în comă, în spatele volanului, iar șoferul din autoturism era încarcerat, în timp ce alte două pasagere erau cu traumatisme din cauza centurilor.„În urma impactului patru persoane au fost transportate la spital. Conducătorii celor două autoturisme sunt doi bărbaţi de 35 şi 38 de ani. Doar cel de 38 de ani a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Celalalt conducator auto nu a putut fi testat din cauza leziunilor”, a declarat agent principal Delia Nenişcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

Printre răniţi se află şi un copil de 12 ani

Tânărul din Bacău a fost descarcerat de pompierii Gărzii de intervenţie din Truşeşti, după care a fost preluat de echipajul SMURD cu medic și transportat la Urgențe. Pe drum, însă, starea lui s-a înrăutățit, iar bărbatul a intrat în stop cardio-respirator. A ajuns la Urgențe cu manevre de resuscitare în curs, însă din pacate cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Familia de basarabeni a fost transportată cu două ambulanțe la spital. Pe lângă șofer, au mai fost rănite soția lui, de 34 de ani, precum si fiica acestora, de 12 ani.

Polițiștii ajunși la fața locului încearcă acum să stabilească cine se face vinovat de producerea accidentului şi care dintre mașini a pătruns pe contrasens.

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
12.7 ° C
12.8 °
11.6 °
93 %
1.7kmh
56 %
joi
17 °
vin
13 °
sâm
18 °
Dum
19 °
lun
19 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...