vineri, martie 29, 2024
AcasăLocal BTTânăr mort după un accident cu fugă

Tânăr mort după un accident cu fugă

Tânărul accidentat grav în Săveni a decedat în spital din cauza rănilor suferite. În vârstă de 33 de ani, acesta a ajuns în stare critică la spital după ce a fost victima unui accident cumplit. Incidentul s-a petrecut aproape de miezul nopţii de sâmbătă spre duminică, pe o stradă din oraşul Săveni. Victima, într-o stare avansată de ebrietate, mergea pe stradă, iar la un moment dat a căzut din picioare şi a rămas prăbuşit pe şosea.

După ceva timp, prin zonă a trecut un Audi A6, condus de un tânăr de 23 de ani, din Săveni. Încercând să evite un alt pieton, şoferul a ajuns cu maşina pe contrasens, unde a trecut peste trupul întins pe carosabil al bărbatului de 33 de ani. Corpul victimei a fost târât câteva zeci de metri, iar ulterior, şoferul şi-a continuat deplasarea, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

O femeie din zonă, în faţa casei căreia a avut loc accidentul, a sunat la 112, cerând ajutorul medicilor. La faţa locului a ajuns un echipaj al Ambulanţei Săveni, iar de la Botoşani a fost trimis un echipaj cu medic, din cauza stării grave a victimei.

Pacient dus la Suceava pentru a fi supus unui examen la computerul tomograf

Tânărul a ajuns în comă la Urgenţe, fiind dus direct în sala de operaţii, din cauza unei rupturi la nivelul ficatului. Ulterior, duminică la amiază, medicii au decis transferul lui la Suceava, unde urma să fie supus unui examen la computerul tomograf.

Din cauza defecţiunii tomografului de la Botoşani şi a suspiciunii unei leziuni la coloană, tânărul abia operat şi în stare gravă, a fost transportat şi cu ambulanţa până la Suceava şi înapoi. Ulterior, a fost internat pe secţia de reanimare de la Spitalul Judeţean, unde a decedat în cursul zilei de marţi.

Anchetă deschisă de poliţişti 

Imediat după producerea accidentului, cazul a intrat în atenţia poliţiştilor, care au reuşit să depisteze şoferul autoturismului Audi A6 în persoana unui tânăr de 23 de ani, din Săveni. Acesta a fost verificat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care a fost transportat la spital pentru a i se recolta probe biologice de sânge.

„Autoturismul a fost examinat criminalistic şi indisponibilizat de către polițiști, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă şi pentru părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie”, a precizat agent principal Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

Poliţiştii iau, însă, în calcul şi posibilitatea ca la volan să fi fost o altă persoană, astfel că în acest moment dosarul penal este deschis pe faptă, nu pe persoană.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
11 ° C
11.1 °
8.2 °
61 %
1.8kmh
99 %
vin
18 °
sâm
23 °
Dum
24 °
lun
25 °
mar
16 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Nici hoții nu-s dezamăgiți și rămâi și tu cu mașina întreagă.

EDITORIAL

În avalanșa de știri, săptămâna trecută una a trecut aproape neobservată. Este vorba de anunțul făcut de Doina Federovici, președinta Consiliului Județean, că nu...

EPIGRAMA ZILEI

Drag mi-a fost calul bălan Și pe badea în Merțan Drag mi-e badea și în car Dacă e ... milionar!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...