spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăLocal BTNoi locuri de parcare amenajate în municipiu

Noi locuri de parcare amenajate în municipiu

Municipalitatea a făcut noi locuri de parcare în oraş. Primarul Cosmin Andrei a reamintit că o prioritate pentru el este aceea de a le oferi botoșănenilor un spațiu modern, civilizat, sigur și la îndemână pentru parcarea mașinilor.

Unul dintre programele susținute de mine este și <Parcarea de la blocul tău>, în cadrul căruia am promis că, împreună cu locuitorii fiecărui cartier, voi face evaluarea necesarului de parcări de la fiecare bloc și cu toții vom stabili locurile unde să amenajăm spații corespunzătoare”, a declarat edilul.

Potrivit acestuia, pe mai multe străzi și alei din municipiu, recent reabilitate și modernizate, au fost executate marcajele pentru delimitarea locurilor de parcare ce vor fi scoase la licitație în curând.

Astfel, astăzi, 24 august, au fost amenajate 45 de locuri de parcare pe aleea din Calea Naţională, în spatele Farmaciei Husac. Alte 21 de spații care urmează a fi licitate au fost amenajate pe strada Viilor, recent reabilitată.

Într-un termen scurt, vor fi executate marcaje pentru locuri de parcare și pe aleea din Calea Națională, din spatele Farmaciei Anca, respectiv strada Cornișa, toate aceste tronsoane fiind recent asfaltate. De menționat este că locuitorii de la blocurile din zonă vor avea prioritate la licitații”, a mai precizat Cosmin Andrei.

Alte 24 de locuri au fost amenajate în parcarea de pe Bulevardul Mihai Eminescu – Casa Tineretului, care vor fi cu taxare.

Locurile de parcare sunt la foarte căutate, în condiţiile în care sunt foarte multe maşini în oraş şi mulţi botoşăneni se plâng că nu au unde să-şi lase maşinile în siguranţă.

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
12.7 ° C
12.8 °
11.6 °
93 %
1.7kmh
56 %
joi
17 °
vin
13 °
sâm
18 °
Dum
19 °
lun
19 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...