Noi locuri de parcare amenajate în municipiu

Municipalitatea a făcut noi locuri de parcare în oraş. Primarul Cosmin Andrei a reamintit că o prioritate pentru el este aceea de a le oferi botoșănenilor un spațiu modern, civilizat, sigur și la îndemână pentru parcarea mașinilor.

Unul dintre programele susținute de mine este și <Parcarea de la blocul tău>, în cadrul căruia am promis că, împreună cu locuitorii fiecărui cartier, voi face evaluarea necesarului de parcări de la fiecare bloc și cu toții vom stabili locurile unde să amenajăm spații corespunzătoare”, a declarat edilul.

Potrivit acestuia, pe mai multe străzi și alei din municipiu, recent reabilitate și modernizate, au fost executate marcajele pentru delimitarea locurilor de parcare ce vor fi scoase la licitație în curând.

Astfel, astăzi, 24 august, au fost amenajate 45 de locuri de parcare pe aleea din Calea Naţională, în spatele Farmaciei Husac. Alte 21 de spații care urmează a fi licitate au fost amenajate pe strada Viilor, recent reabilitată.

Într-un termen scurt, vor fi executate marcaje pentru locuri de parcare și pe aleea din Calea Națională, din spatele Farmaciei Anca, respectiv strada Cornișa, toate aceste tronsoane fiind recent asfaltate. De menționat este că locuitorii de la blocurile din zonă vor avea prioritate la licitații”, a mai precizat Cosmin Andrei.

Alte 24 de locuri au fost amenajate în parcarea de pe Bulevardul Mihai Eminescu – Casa Tineretului, care vor fi cu taxare.

Locurile de parcare sunt la foarte căutate, în condiţiile în care sunt foarte multe maşini în oraş şi mulţi botoşăneni se plâng că nu au unde să-şi lase maşinile în siguranţă.

Deja ai votat!