Polițiști din trei județe în acțiune la Botoșani. Amenzile au curs în valuri

Ofensiva declanșată de polițiștii rutieri împotriva șoferilor care ignoră normele rutiere a continuat astăzi, 25 august a.c., cu o nouă acțiune de amploare. Polițiștii rutieri botoșăneni, în colaborare cu polițiști din cadrul Inspectoratelor de Polițe Județene Suceava și Iași, au organizat o acțiune sub coordonarea Direcției Rutiere, pentru prevenirea și combaterea accidentelor de circulație.

„Activitatea s-a desfășurat în sistem integrat, cu participarea polițiștilor ieșeni și suceveni, și a avut ca scop identificarea conducătorilor auto care nu respectă regulile de circulație și conștientizarea acestora cu privire la riscurile la care se expun în momentul în care nu respectă aceste norme”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Botoșani.

Astfel, pe străzile din județ au fost prezente aproximativ 50 de forțe de ordine, cu 18 autoturisme, dintre care 15 dotate cu aparate radar. În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 134 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 53.000 lei.

Potrivit reprezentanților IPJ, acțiunea s-a soldat și cu reținerea a 15 permise de conducere, cele mai multe dintre acestea pentru nerespectarea limitei legale de viteză, și a patru certificate de înmatriculare.

 

Deja ai votat!