Tânărul rănit în accidentul de la Suharău a fost adus în comă cu elicopterul de la Iaşi

Tânărul de 23 de ani, din județul Botoșani, care a fost rănit grav în urma unui accident rutier la Suharău, a fost readus la Botoșani, din Iași, cu un elicopter SMURD.

Şoferul care a provocat accidentul grav de la Suharău, duminică dimineaţă, a fost trimis la Iaşi de urgenţă, după ce a fost operat la Botoşani. În vârstă de 23 de ani, acesta a fost mai întâi internat în Spitalul Judeţean, după ce a fost diagnosticat cu ruptură de splină, multiple fracturi de bazin şi costale. „Mai întâi a fost operat, la Botoşani, însă starea lui a continuat să se deterioreze, motiv pentru care a fost direcţionat către Iaşi pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate”, a precizat un medic din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă.
Joi, acesta a fost readus la Botoşani, pe calea aerului. Tânărul a fost trimis în comă şi intubat, fiind internat direct în secţia de terapie intensivă de la Botoşani.

Accidentul a avut loc duminică dimineaţă, când un Volkswagen Golf, condus de un tânăr de 23 de ani, din Suharău, a lovit violent un BMX X3, condus de un sucevean de 40 de ani, care venea din sens opus. Impactul între cele două maşini a avut loc într-o curbă periculoasă la dreapta, în care tânărul de 23 de ani a intrat cu viteză prea mare. Maşina condusă de acesta a derapat şi a pătruns pe contrasens, unde a lovit BMW-ul condus regulamentar.

Tânărul care a produs accidentul a fost găsit inconștient şi a fost preluat de un echipajul al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA), iar în întâmpinare a fost trimis și echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD.

Celelalte trei persoane din BMW, şoferul și două femei, au fost preluate de echipajul SMURD și un echipaj SJA și transportate la spitalul din Dorohoi pentru îngrijiri medicale de specialitate. Şoferul de 40 de ani a rămas internat la Dorohoi, în timp ce cele două femei au fost transportate la Spitalul Judeţean, cu multiple fracturi şi traumatisme.

Deja ai votat!