spot_img
miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăLocal BTTânăr înjunghiat grav de partenerul de pahar (video)

Tânăr înjunghiat grav de partenerul de pahar (video)

Un tânăr din Botoșani a ajuns în stare gravă la Urgențe, după ce a fost înjunghiat în zona inimii de un partener de pahar.

Incidentul a avut loc sâmbătă seară, în localitatea Știubieni, când victima, un bărbat de 31 de ani, s-a luat la ceartă cu un tânăr cu care băuse într-un bar, cu puțin timp înainte. Între cei doi s-a iscat la un moment dat un conflict și au ieșit pentru a se răfui, în spatele barului. Adversarul, mai tânăr, a scos în timpul altercației un cuțit cu o lamă de aproximativ 12 centimetri, pe care i l-a înfipt victimei în zona inimii. Ulterior, câțiva săteni au sunat la 112, cerând ajutorul cadrelor medicale. Victima a fost dusă mai întâi la Secția Săveni, după care transferat cu o ambulanță cu medic la Urgențe. “Am preluat un pacient care prezenta o plagă înjunghiată hemitorace stâng, regiune latero-posterioară. Pacientul a fost stabilizat și va fi investigat mai amănunțit de medicii specialiști, care se vor pronunța exact asupra stării lui”, a precizat medicul Bogdan Ursu, din cadrul SJA Botoșani.

Ulterior, tânărul a fost dus direct în sala de operaţii, unde medicii chirurgi au avut o intervenţie de urgenţă, pentru a stabili cu exactitate gradul de afectare al lamei cuţitului. Din fericire, victima a fost stabilizată. „A fost vorba despre o plagă adâncă, dar nepenetrantă, în spaţiul trei intercostal, pe linia axilară medie, cu secţiune de fibre musculare şi hemoragie mixtă arterio-venoasă”, a precizat medicul primar în chirurgie Iulian Preda, şeful secţiei chirurgie generală din cadrul Spitalului Judeţean.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, a fost stabilită identitatea celor doi, victima fiind un bărbat de 31 de ani, din comuna Știubieni, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar agresorul a fost imediat reținut.

“Persoana bănuită de comiterea faptei, un tânăr de de 22 de ani, din aceeași localitate se află în custodia noastră și a fost condus la sediul poliției. Ulterior, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore”, a precizat agent principal Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

Potrivit acesteia, cercetările sunt continuate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de omor.


Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
11.9 ° C
15.4 °
11.7 °
68 %
1.8kmh
25 %
mie
11 °
joi
19 °
vin
9 °
sâm
18 °
Dum
21 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

E bine să conduci verde cu mașina electrică, dar nu strică să fii și prevăzător.

EDITORIAL

Nu am idee câtă lume cunoaște pilda cu broscuța surdă și, de aceea, pentru a fi sigur că voi fi înțeles așa cum trebuie...

EPIGRAMA ZILEI

Foaie verde și-o sipică, Badea are ... leafa mică Dar spune la orișicare Că eu am ... poșeta mare! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...