Sute de slujbe vacante în județ

Și în această săptămână botoșănenii care se află în căutarea unui loc de muncă au la dispoziție 882 de slujbe vacante. Astfel, potrivit listei publicată de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de muncă (AJOFM) acestea sunt atât în mediul privat cât și în sistemul bugetar și sunt oferte atât pentru cei cu studii superioare cât şi pentru cei cu studii medii.

Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului caută asistent medical generalist debutant. Persoanele interesate de acest post trebuie să aibă studii postliceale și certificat de membru și adeverință tip/aviz anual pentru autorizarea exercitării profesiei, eliberate de Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din Romania. De asemenea, este un post disponibil și de logoped. Cei interesați trebuie să aibă studii superioare în domeniul științelor sociale specializarea psihologie clinică sau psihopedagogie specială.

Printre ofertele de muncă se numără și cele de îngrijitor, cameristă hotel, vânzător, lucrător comercial, casier sau infirmier. De asemenea, sunt oferte și în domeniul construcțiilor. Astfel, se caută zidar, zidar-tencuitor, fierar betonist, dulgher sau faianțar.

lista locurilor de muncă

Deja ai votat!