Nuntă îndoliată după un accident mortal

Accidentele în care pietoni sunt loviți noaptea s-au înmulțit foarte mult în ultimele luni

Un eveniment care se dorea a fi o sărbătoare pentru un cuplu din oraș și familiile acestora, s-a transfornat într-o tragedie.

Un bătrân, musafir la o nuntă ce a avut loc sâmbătă noapte, a fost accidentat la scurt timp după ce a plecat de la eveniment. Tragedia a avut loc duminică dimineață, puțin după ora patru. Victima, un bătrân de 85 de ani, a fost lovită de un autoturism, pe strada IC Brătianu, în apropiere de restaurantul Rediu, unde fusese nunta. Bătrânul a încercat să traverseze strada prin loc neregulamentar, dar a fost lovit în plin de mașina condusă de un tânăr de 19 ani. La fața locului a fost solicitată o ambulanță, iar echipajul SMURD cu medic a ajuns în scurt timp. Bătrânul era întins pe asfalt, fără semne vitale, cu multiple traumatisme severe. “Manevrele de resuscitare au fost începute imediat de către echipajul medical, chiar la fața locului. Din păcate, fără răspuns, după aproximativ 40 de minute fiind declarat decesul”, a precizat medicul primar în medicină de urgență Ramona Guraliuc, coordonatorul UPU-SMURD.

Cazul a intrat în atenția poliției, la fața locului ajungând un echipaj de criminaliști, care au început cercetările. Oamenii legii urmează să stabilească exact modul de producere și gradul de vinovăție al celor implicați în accident. Aceștoa au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Vom reveni cu amănunte!

Foto: Arhiva

Deja ai votat!