Cuplu trimis în boxa acuzaților pentru trafic de droguri. Vindeau cannabis în Flămânzi

Tânărul de 20 de ani, din Flămânzi, Marin Ciobanu, care a fost prins în flagrant la sfârșitul lunii august a.c. în timp ce încerca să vândă cannabis, a fost trimis în judecată de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) – biroul teritorial Botoșani sub acuzația de trafic de droguri. În boxa acuzaților va ajunge și prietena acestuia, Gabriela Dumitrița N., pentru complicitate. Dosarul penal întocmit pe numele acestora a fost înaintat spre soluționare Tribunalului Botoșani, ancheta fiind finalizată în mai puțin de o lună.

Pe 29 august a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Botoșani, împreună cu procurorii DIICOT l-au surprins în flagrant pe Marin Ciobanu în timp ce încerca să vândă cannabis, în activitatea de comercializare a drogurilor fiind implicată și o minoră, prietena suspectului. Flagrantul a avut loc în Flămânzi, iar ulterior anchetatorii au descins și la domiciliul tânărului, unde au organizat o percheziție. În urma descinderii, polițiștii și procurorii au găsit plante de cannabis, aflate la maturitate, cultivate în grădina locuinței, fiind ridicate 500 de grame de fragmente vegetale verzi, ustensile pentru dozarea drogurilor (grinder și cântar electronic), 16 grame de cannabis, precum și 3.000 de lei.

Pe 31 august a.c., Marin Ciobanu a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost prezentat în fața instanței de judecată, care a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile sub acuzația de cultivare, deținere și vânzare de droguri de risc, fără drept. Tânărul se află și în prezent în spatele gratiilor.

 

Deja ai votat!