Bărbat trimis cu elicopterul la Iași după o cădere de pe schelă (video)

Un bărbat de doar 43 de ani a fost trimis la Iaşi în stare critică. Originar din judeţ, acesta lucra pe o schelă, la o înălţime de aproximativ trei metri. Incidentul a avut loc când bărbatul s-a dezechilibrat şi a căzut în gol de pe schelă sub ochii îngroziţi ai colegilor săi.

Oamenii au sunat imediat la 112, bărbatul suferind un traumatism puternic în zona capului. La faţa locului a ajuns o ambulanţă, care l-a transportat pe acesta la Urgenţe. După ce a fost supus mai multor investigaţii imagistice, medicii au decis trimiterea lui imediată la Iaşi, din cauza unei fracturi craniene. Acesta a fost diagnosticat de medicii urgentişti cu un traumatism cranian acut descis, fractură de bază de craniu, hemoragie subarahnoidiană şi un hematom la nivelul creierului.

Din cauza stării sale, medicii au solicitat transferul la Iaşi pe calea aerului, astfel că o ambulanţă aeriană a ajuns la Botoşani pentru a-l prelua. „Este vorba despre un pacient, politraumatizat prin cădere de la înălţime. A fost preluat din serviciul UPU şi transportat în condiţii de siguranţă pe terenul unităţii militare, pentru a fi transportat pe calea aerului la Iaşi”, a precizat medicul Andreea Stărică, din cadrul SJA Botoşani.

Deja ai votat!