Weekend cu spectacole la Teatrul „Eminescu”

Două spectacole de excepție vor fi puse în scenă în acest weekend de către actorii Teatrului „Mihai Eminescu”, la Casa Tineretului. Astfel, botoșănenii vor putea viziona sâmbătă, 9 octombrie, începând cu ora 18.00 piesa „Patima Roșie”, de Mihail Sorbul, un spectacol în regia lui Cristian Gheorghe.

Din distribuția piesei de teatru fac parte actorii Cristina Gheorghe, Bogdan Muncaciu, Florin Aionițoaei, Bogdan Horga, Lorena- Petronela Chiribuță și Ionică Ciofu.

„Nu vă opriți cu înțelegerea la suprafața faptelor pe care le veți urmări în acest spectacol! Dincolo de iubiri fulgerătoare și trădări, dincolo chiar și de câteva focuri de revolver, rămâne să înțelegeți că ceea ce merită cu adevărat prețuit este iubirea sinceră și “curată”!, au transmis reprezentanții instituției.

 Duminică, „Bani din cer”

Duminică, 10 octombrie, de la ora 18.00, botoșănenii sunt invitați la Casa Tineretului pentru o comedie spumoasă, cu răsturnări de situație și încărcătură de minciuni. Este vorba despre piesa „Bani din cer”, de Ray Cooney. Regia artistică şi coloana sonoră îi aparţin lui Alexandru Vasilache, iar scenografia este semnată de Mihai Pastramagiu.

Din distribuţie fac parte actorii Daniela Bucătaru, Sorin Ciofu, Ioan Crețescu, Gheorghe Frunză, Petronela Chiribuţă, Răzvan  Amitroaei, Vali Popa şi Petruț Butuman.

Pentru ambele spectacole biletele costă 30 de lei şi 15 lei pentru elevi, studenți, pensionari. Acestea se găsesc la Agenția Teatrală din incinta Cinematografului Unirea, Tel. 0231 511 255, de marți până vineri între orele 8.00 -21.00, dar și Casa Tineretului din B-dul Mihai Eminescu nr. 48, tel 0231 510 970 și 0735 779 821. De asemenea, acestea pot fi cumpărate şi online de aici. 

Deja ai votat!