Cascadorie pe două roți terminată la poliție

foto arhiva

Un tânăr de 25 de ani din municipiul Dorohoi a fost reținut pentru 24 de ore, duminică (n.r. 10 octombrie a.c.), pentru comiterea a trei infracțiuni. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Botoșani, tânărul ar fi condus pe 9 octombrie a.c. un motociclu, pe drumul comunal 79, din Șendriceni, dar a pierdut controlul asupra direcției de mers, iar motociclul a părăsit partea carosabilă, după care s-a izbit în gardul unui imobil.

Anunțați despre producerea accidentului, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au efectuat mai multe verificări și au stabilit că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Mai mult, protagonistul accidentului a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Acuzat de conducere fără permis, refuz de prelevare de probe biologice de sânge și vătămare corporală din culpă, teribilistul s-a ales cu un dosar penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să stabilească dacă tânărul va fi trimis în judecată.

 

Deja ai votat!