În stare critică după o cădere în gol (video)

Un bărbat din Botoşani se zbate între viaţă şi moarte după o cădere în gol de la etaj. În vârstă de 52 de ani, acesta a ajuns la spital în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce a fost preluat de o ambulanţă din casa scării unde locuieşte.

Apelul la 112 a fost făcut de vecinii bărbatului, dintr-un bloc de pe strada Manoleşti Deal. Aceştia au fost alarmaţi de zgomotul puternic produs de căderea bărbatului pe casa scării, printre balustrade, de la etajul al treila al imobilului. Oamenii au ieşit pe casa scării, văzându-l pe bărbat într-o baltă de sânge, după care au sunat imediat la 112.

La faţa locului au ajuns echipaje de pompieri, SMURD şi poliţie, bărbatul fiind imediat preluat de cadrele medicale şi transportat la Urgenţe. Potrivit medicilor însă, starea lui este una extrem de gravă. „Este vorba despre un pacient cu politrumatism prin cădere de la înălţime. Prezintă traumatism cranio facial, traumatism facial, fractură antebraţ drept cu deplasare, fracturi costale, fracturi la nivelul coloanei vertebrale, fisură omoplat, fractură stern, precum şi multiple plăgi contuze. A fost internat pe secţia de ranimare, intubat şi ventilat mecanic, starea lui fiind critică”, a precizat un medic din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă.

Cazul a intrat şi în atenţia poliţiei, care a demarat o anchetă pentru a afla cu exactitate dacă gestul bărbatului a fost premeditat sau a fost un accident. Potrivit vecinilor, bărbatul obişnuia să consume băuturi alcoolice.

Deja ai votat!