Peste 800 de slujbe vacante în județ

Și în această săptămână botoșănenii care se află în căutarea unui loc de muncă au la dispoziție 834 de slujbe vacante. Astfel, potrivit listei publicată de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de muncă (AJOFM) acestea sunt atât în mediul privat cât și în sistemul bugetar și sunt oferte atât pentru cei cu studii superioare cât şi pentru cei cu studii medii.

Direcția Servicii Publice Sport și Agrement, Botoșani caută Inspector de specialitate în administrație publică. Persoanele care sunt interesate de acest post trebuie să aibă studii superioare în domeniul economic, juridic sau tehnic, curs de inspector resurse umane, dar și experiență de peste șase ani, iar în domeniul resurselor umane trebuie să aibă experiență de minimum trei ani. Salariul oferit pentru această slujbă este de 5.577 lei. Și Direcția de Asistență Socială Dorohoi caută consilier administrație publică. Cei interesați trebuie să aibă studii superioare în domeniul asistență socială, psihologie, sociologie. Salariul oferit pentru această slujbă este de 3.615 lei.

În această săptămână cele mai multe dintre ofertele de muncă sunt în domeniul construcțiilor, 352, urmate de cele din confecții, 277, alimentație publică, 45, fabricarea de pompe și compresoare, 39, prelucrarea și conservarea cărnii, 24, fabricarea de mobilă, tot 23, iar cele mai puține, 10, sunt în domeniul transportului rutier de mărfuri. Pentru cei cu studii superioare sunt disponibile 25 de slujbe, potrivit AJOFM.

Lista locurilor de muncă o găsiți aici

Deja ai votat!