Adolescentă rănită în urma unui accident

O fată, în vârstă de 15 ani, a ajuns la spital, după ce maşina în care se afla a fost lovită în plin de un alt autoturism care a ieşit cu viteză dintr-o parcare. Accidentul a avut loc în weekend, în localitatea Călăraşi, când un şofer de 20 de ani, aflat la volanul unui Volkswagen a ieşit cu viteză din parcarea pieţei din localitate, lovind în lateral un Ford, condus de un tânăr de 27 de ani.

În urma impactului, adolescenta de 15 ani, sora şoferului, care se afla pe locul din dreapta, a fost rănită grav. În urma unui apel la 112 la faţa locului a ajuns un echipaj de ambulanţă, iar cadrele medicale i-au acordat primul ajutor tinerei după care au transportat-o la Secţia de pediatrie a Spitalului Judeţean. „Pacienta a fost diagnosticată cu o fractură treime medie femur drept. A fost internată pe secţia de ortopedie pentru supraveghere medicală”, a precizat un medic din cadrul Spitalului Județean de Urgență.

Dosar penal deschis de poliţişti 

Potrivit unor martori, impactul ar fi fost unul intenţionat, după ce cei doi şoferi au avut un conflict chiar în piaţa din Călăraşi. Poliţiştii urmează să stabilească, însă, dacă aceste aspecte se adeveresc sau nu.

„Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatele etilotest, rezultatele fiind negative. Se fac cercetări pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă”, a precizat agent principal Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

Deja ai votat!