Weekend cu spectacole la Teatrul „Eminescu”

Actorii Teatrului „Mihai Eminescu” vor pune în scenă în acest sfârșit de săptămână două spectacole de excepție. Este vorba despre piesa „Watch Dogs”-„Câini de pază”, care va putea fi vizionată sâmbătă, 6 noiembrie, începând cu ora 18.00. Testul aparține lui Lucian Băleanu, regia artistică lui Alexandru Vasilache, iar scenografia lui Mihai Pastramagiu.

Din distribuţie fac parte actorii Gheorghe Frunză, Răzvan Amitroaei, Sorin Ciofu și Gina Pătrașcu Zamfirache.

„Incinta unui aeroport. Un culoar lăuntric, interzis călătorilor. Nimic ieșit din comun. Un cotidian aproape dureros de banal și plictisitor. Și totuși… În acest spațiu al întâlnirilor și al despărțirilor se intersectează destine. Sunt niște întâlniri aparent ocazionale, nevinovate. Așa cum ni se întâmplă cu miile pe parcursul unei vieți și cărora nu le acordăm nici cea mai minimă atenție. Aceste atingeri ale sorții, însă, nu sunt deloc accidentale. Ele ne marchează existența. A noastră , a celor din preajma noastră, a tuturor celor cu care intrăm ulterior în contact”, a transmis profesorul Lucian Băleanu.

Duminică, Patima Roșie

Duminică, 7 noiembrie, de la ora 18.00, botoșănenii sunt invitați la Casa Tineretului pentru a viziona piesa „Patima Roșie”, de Mihail Sorbul, un spectacol în regia lui Cristian Gheorghe. Din distribuția piesei de teatru fac parte actorii Cristina Gheorghe, Bogdan Muncaciu, Florin Aionițoaei, Bogdan Horga, Lorena- Petronela Chiribuță și Ionică Ciofu.

„Nu vă opriți cu înțelegerea la suprafața faptelor pe care le veți urmări în acest spectacol! Dincolo de iubiri fulgerătoare și trădări, dincolo chiar și de câteva focuri de revolver, rămâne să înțelegeți că ceea ce merită cu adevărat prețuit este iubirea sinceră și “curată”!, au transmis reprezentanții instituției.

Pentru ambele spectacole biletele costă 30 de lei şi 15 lei pentru elevi, studenți, pensionari. Acestea se găsesc la Agenția Teatrală din incinta Cinematografului Unirea, Tel. 0231 511 255, de marți până vineri între orele 8.00 -21.00, dar și Casa Tineretului din B-dul Mihai Eminescu nr. 48, tel 0231 510 970 și 0735 779 821. De asemenea, acestea pot fi cumpărate şi online de aici. 

„Intrarea se face pe baza certificatului verde și a dovezii trecerii prin boală, dar care nu au mai mult de 180 de zile”, au transmis reprezentanții instituției.

Deja ai votat!