Moarte cumplită în apropierea casei

O femeie de 85 de ani, a avut parte de un sfârşit cumplit, după ce a fost lovită în plin de un microbuz.

Accidentul a avut loc în localitatea Cerchejeni, comuna Blândeşti, pe o porţiune de drum proaspăt asfaltată. Bătrâna, aflată în apropierea casei sale, a încercat să traverseze strada prin loc nepermis, fiind pur şi simplu spulberată de un microbuz Mercedes Sprinter, condus de un bărbat de 35 de ani. Mașina, care circula în direcţia Suliţa-Botoşani, aparţine chiar companiei care se ocupă de asfaltarea acelei porţiuni din drumul strategic.

Impactul a fost unul atât de violent, încât bătrâna a fost aruncată la aproape 25 de metri, ajungând în şanţul de pe marginea drumului. Speriat, şoferul a sunat imediat la 112, la faţa loculuii fiind trimis echipajul cu medic al SMURD. Din păcate, însă, victima nu a mai avut nicio şansă. „Pacienta a suferit leziuni incompatibile cu viaţa. Din păcate nu s-au mai impus manevre de resuscitare, fiind declarat decesul la faţa locului”, a precizat un reprezentant al UPU-SMURD Botoşani.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţie şi criminalişti, fiind începută o anchetă pentru as se stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului. „În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, a precizat agent principal Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani.

 

Deja ai votat!