„Dănilă Prepeleac”, pe scena Teatrului „Vasilache”

Cei mici sunt așteptați în acest sfârșit de săptămână pentru a viziona un spectacol inedit pus în scenă de actorii Teatrului pentru Copii și Tineret „Vasilache”. Este vorba despre cunoscuta poveste a lui Ion Creangă, „Dănilă Prepeleac”, și va putea fi urmărită joi, 18 noiembrie, de la ora 18.00, dar și sâmbătă și duminică, începând cu ora 11.00.

Actorii care vor da viață celebrelor personaje sunt Andrei Iurescu, Marius Rusu, Renata Voloşcu, Cosmin Tanasă, Florin Iftode și Alin Gheorghiu.

„Cunoaşteţi povestea <<Dănilă Prepeleac>>? Cu siguranţă. Cu toţii, ca şi mine v-aţi amuzat de păţaniile lui, dar mai ales de ce au păţit dracii. Să vă povestesc. Dar, nu. Mai bine veniţi să urmăriţi povestea la teatru. Veţi vedea un spectacol cu actori şi păpuşi, cu muzică populară autentică, destinat copiilor între 5 şi 10 ani”, a transmis Valentin Dobrescu, regizor artistic.

Un bilet costă 12 lei, iar acestea sunt puse în vânzare în ziua şi la locul desfăşurării spectacolului. Intrarea la spectacol se face cu o oră înaintea începerii acestuia. Nu se fac rezervări la spectacolele organizate la sediu, locurile se alocă în ordinea sosirii spectatorilor, respectiv a intrării acestora în sală.
De asemenea, accesul copiilor până în 12 ani se face fără restricții medicale. În schimb, adulții însoțitori pot intra doar cu certificat verde. „Scanarea codului QR de pe certificatul digital COVID-19 se va face folosind aplicația Check DCC, pentru verificarea autenticităţii, valabilităţii şi integrităţii certificatului, fără a se reține niciun fel de date sau informații din certificatul verificat”, au transmis reprezentanții instituției.
Deja ai votat!