Bărbat carbonizat în propria casă (video)

Un bărbat de 40 de ani, din judeţul Botoşani, a avut parte de o moarte cumplită, în propria casă. Acesta a fost găsit carbonizat de către echipele de intervenţie ale ISU, după ce casa în care locuia a fost cuprinsă de flăcări.

Nenorocirea a avut loc marţi seară, în satul Rediu, comuna Răuseni. Alarma a fost dată de către oamenii din sat, speriaţi de flăcările mari care au izbucnit în gospodăria bărbatului. Oamenii au sărit în ajutor cu găleţi cu apă şi au apelat serviciul 112, pentru a solicita intervenţia pompierilor botoşăneni.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de pompieri de la Truşeşti, dar şi un echipaj de ambulanţă, existând informaţia că proprietarul casei cuprinse de flăcări se afla în interior. După ce pompierii au reuşit să stăpânească flăcările, aceştia au pătruns în casă, din păcate temerile vecinilor fiind confirmate.

Bărbatul de 40 de ani a fost găsit în interior, trupul acestuia fiind complet carbonizat, fără nicio şansă de a mai fi salvat.

Cadrele medicale au constat decesul la faţa locului, urmând ca pompierii şi poliţiştii să stabilească ce a dus la izbucnirea incendiului.

Deja ai votat!