Zeci de amenzi aplicate de autorități în urma controalelor antiCovid

foto arhiva

În perioada 28 noiembrie – 01 decembrie, sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiștii botoșăneni împreună cu jandarmi și polițiști locali, au desfășurat acțiuni de verificare a măsurilor impuse în contextul stării de alertă.

„În cadrul activităților au fost verificate zilnic, în medie 1.500 de persoane aflate în carantina sau în izolare la domiciliu, fără a fi constatate nereguli. De asemenea, au fost verificate aproximativ 900 de obiective de interes și peste 300 de mijloace de transport persoane”, se arată într-un comunicat de presă emis astăzi de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ).

Potrivit acelorași surse, urmare a abaterilor constatate, polițiștii botoșăneni au aplicat 34 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 3.000 de lei.

„Recomandăm tuturor cetățenilor să respecte măsurile impuse de autorități pentru prevenirea răspândirii virusului Sars-Cov-2, să poarte mască de protecție, să respecte distanțarea fizică, să respecte măsurile impuse cu privire la carantină/izolare și interdicțiile privind deplasarea sau libera circulație”, se mai arată în comunicatul de presă al IPJ.

 

 

Deja ai votat!