Doi copii şi bunica loviţi în plin pe trecerea de pietoni (video)

Un accident grav a avut loc, dumincă după-amiază, în centrul Botoşaniului.

Un autoturism marca Volkswagen Golf, condus de un tânăr de 23 de ani, a lovit în plin doi copii, un băieţel de 11 ani şi o fetiţă de 9 ani. Cei doi copii traversau strada pe trecerea de pietoni împreună cu un al treilea minor și bunica celor trei. Al treilea minor, respectiv bunica lor, au scăpat nevătămați după traversare.

Autoturismul care a produs accidentul se îndrepta dinspre centru spre gară, iar la trecerea de pietoni din dreptul Complex Bulevard a accidentat pe cei doi copii minori. Ulterior, maşina a ajuns pe contrasens, unde a lovit frontal un autoturism marca Volvo.

O pasageră din Volvo a acuzat şi ea dureri în piept. Două ambulanţe au ajuns imediat la faţa locului şi au preluat pe cei doi minori şi pasagera din Volvo pentru a-i transporta la spital. Cei doi copii au fost transportaţi la Secţia de Pediatrie, unul dintre ei fiind şi diagnosticat cu autism, fiind extrem de speriat. “Ambii minori erau policontuzionaţi prin accident rutier. Unul dinte ei prezenta şi o sângerare la nivelul urechii. Am încercat să îi şi calmăm, pentru că erau foarte speriaţi, au fost stabilizaţi şi transportaţi la Urgenţe pentru mai multe investigaţii de specialitate”, a precizat medicul primar în medicina de urgenţă Ramona Guraliuc, şeful UPU-SMURD Botoşani.

Şoferul vinovat de producerea accidentului a dat vina pe carosabilul umed pentru că a scăpat maşina de sub control.

 

Deja ai votat!