Şofer depistat cu Covid după un accident de groază (video)

Tânărul rănit grav în urma accidentului de la Zăiceşti suferă şi de Covid19. Pe lângă traumatismele severe cu care a fost diagnosticat şi internat la terapie intensivă, ulterior medicii au primit şi rezultatul testării pentru Covid.

În vârstă de 24 de ani, acesta a fost adus de o ambulanţă SMURD la spital în stare critică, în urma traumatismelor suferite la cap, membre şi piept. Cum a ajuns la spital a fost şi testat, iar aproape de miezul nopţii au venit şi rezultatele testului PCR. „Pacientul a fost diagnosticat cu un traumatism cranian acut, hematom cranian, pneumotorax şi fracturi la nivelul membrelor. Starea lui este una foarte gravă, fiind internat pe secţia de reanimare. Ulterior, a fost diagnosticat şi cu Covid, acesta fiind mutat într-un salon pentru bolnavii cu această afecţiune”, a precizat un medic din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă.

Conform protocolului de internare, orice pacient este testat înainte de a fi internat într-o secţie, iar până la sosirea rezultatului este internat într-un salon de suspecţi Covid. De altfel, medicii spun că este posibil ca accidentul să se fi produs şi pe fondul oboselii, accentuate de afecţiunea respiratorie pe care o avea. Polţiştii cred că tânărul ar fi adormit la volan, unul din motive fiind şi faptul că lucrează în tura de noapte la o firmă de livrări la domiciliu în Iaşi.

 

 

Deja ai votat!