Moarte cumplită în mijlocul pădurii

Un bărbat, în vârstă de 61 de ani, din judeţul Botoşani, a avut parte de un sfârşit cumplit după ce a fost strivit de un copac pe care încerca să îl taie. Bărbatul, originar din Darabani, a mers, împreună cu un prieten, într-o pădure situată între Păltiniş şi Darabani pentru a tăia câţiva copaci. La un moment dat, după câteva ore, cei doi au încercat să taie un salcâm, însă bărbatul de 61 de ani s-a poziţionat într-un loc complet nefericit, fiind surprins de trunchiul copacului tăiat.

Speriat, partenerul lui a sunat imediat la 112, pentru a cere ajutorul cadrelor medicale. La faţa locului a ajuns un echipaj al Ambulanţei Darabani, însă din păcate cadrele medicale nu au mai putut face nimic. „Decesul a fost unul instantaneu, victima suferind leziuni craniene incompatibile cu viaţa. A fost declarat decesul la faţa locului”, a precizat doctorul Nicuşor Curteanu, medic în cadrul dispeceratului integrat ISU-SJA Botoşani.

Cazul a intrat în atenţia poliţiei, care a demarat o anchetă pentru a se stabili exact ce a dus la decesul bărbatului. „În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând ca la finalizarea anchetei să fie dispuse măsurile care se impun”, a spus agent principal Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

Deja ai votat!