Tentativă de omor cu o coasă. Agresorul a fost trimis în boxa acuzaților

Un tânăr de 24 de ani, din comuna Dângeni, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani sub acuzația de tentativă de omor, după ce a lovit o femeie cu coasa. Agresiunea a avut loc în urmă cu mai bine de trei ani, însă investigațiile s-au finalizat abia în urmă cu câteva zile.

„S-a reținut că, în ziua seara zilei de 2 august 2018, în intervalul orar 23 – 23.30, inculpatul s-a deplasat la domiciliul persoanei vătămate H.C.D., unde, pe fondul unui conflict spontan, a lovit-o pe aceasta de mai multe ori cu pumnii, cu coada și cu tăișul unei coase, cauzându-i leziuni pentru vindecarea cărora a necesitat 50-55 zile de îngrijiri medicale”, au precizat procurorii.

În fapt, tânărul muncea într-o gospodărie din satul Iacobeni, comuna Dângeni, unde avea grijă de animale, iar în seara cu pricina el s-a luat la ceartă cu proprietara gospodăriei. Schimbul de replici a degenerat foarte repede, iar la un moment bărbatul a pus mâna pe o coasă, pe care o văzuse în apropierea sa, și a lovit-o pe femeie cu putere în cap cu coada uneltei, după care a lovit-o cu lama în zona spatelui. Agresorul a dispărut ulterior, iar femeia a reușit să se refugieze în locuință, de unde și-a anunțat rudele. Câteva ore mai târziu victima a fost transportată la spital, iar cazul a intrat în atenția polițiștilor, care au reușit să dea în scurt timp de urma agresorului. Doar că cercetările s-au prelungit până anul acesta, când tânărul a fost trimis în boxa acuzaților.

 

Deja ai votat!