Sute de slujbe disponibile pentru șomeri

În această săptămână persoanele care se află în căutarea unui loc de muncă au la dispoziție 716 slujbe vacante. Astfel, potrivit listei publicată de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de muncă (AJOFM), și de această dată ofertele sunt atât în mediul privat cât și în sistemul bugetar și sunt oferte atât pentru cei cu studii superioare cât şi pentru cei cu studii medii.

Direcția de Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani caută inspector de specialitate. Cei interesați trebuie să aibă studii superioare de specialitate în domeniul economiei, specializarea contabilitate și informatică de gestiune. Pentru acest post salariul este în valoare de 5.577 lei.

Și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului este în căutare de psiholog. Cei interesați trebuie să aibă studii de specializare în domeniul psihologiei, dar și experiență de minimum șapte ani. De asemenea, se caută și asistent social. Și pentru acest post persoanele interesate trebuie să aibă studii superioare în domeniul asistență socială și experiență de minimum cinci ani.

Printre ofertele de muncă se află și cele de biolog, inginer mecanic, inginer industrie alimentară sau director tehnic.

lista locurilor de muncă

Deja ai votat!